Wie zijn wij, wie bestelt en wat is eigenlijk een horoscoop?

Je horoscoop laten maken juist door Superhoroscoop.nl. Waarom?

Je weet natuurlijk je sterrenbeeld… natuurlijk… want alhoewel je dat nooit aan iemand anders zal vertellen lees je iedere dag je (liefdes) voorspelling op je favoriete website.

Er speelt ook het een en ander in je leven. Nadat je wat meer hebt gelezen over astrologie en planeten en nadat je wat rondkeek op de vele websites waar van alles over planeten geschreven is ben je toe aan een echte professionele horoscoop… jouw horoscoop!

Je zoekt nieuwe inzichten en nieuwe antwoorden. Meer diepere kennis over jouzelf. Wie ben je, waar kom je vandaan, waar ga je naar toe, wat zijn je talenten?

En dat is waarom je bij Superhoroscoop.nl je horoscoop bestelt.

Wat is het doel van Superhoroscoop.nl?

Sinds juni 2005 levert Superhoroscoop.nl de meest uitgebreide en gedetailleerde horoscopen van het Nederlandstalige internet.

Wij geven al meer dan 15 jaar mensen op een laagdrempelige manier en tegen een redelijk tarief toegang tot uitgebreide kennis over henzelf. Astrologie in het algemeen en online geboortehoroscopen in het bijzonder zijn daar bij uitstek een instrument voor.

Voor veel mensen is het bestellen van hun horoscoop het begin van de weg naar Persoonlijke Bewustwording.

Daar waar mensen na het lezen van hun horoscoop verdere verdieping zoeken helpen wij hen bij het vinden van een goede astroloog.

Superhoroscoop.nl is niet...

… een referentie website voor astrologische informatie. Op het Nederlandstalige Internet zijn veel websites te vinden met uitgebreide astrologische kennis. Een aantal zijn al jaren aanwezig.

Ondanks dat op Superhoroscoop.nl wel het een en ander aan dat soort informatie is, hebben wij niet de pretentie de zoveelste herhaling van zetten en een “Wikipedia” op het gebied van astrologie te zijn. Persoonlijke Bewustwording staat voor ons boven aan.

Wie laat een horoscoop maken? Alleen vrouwen?

Je zou verwachten dat horoscopen een typisch “vrouwending” is. Bijna in ieder vrouwenmagazine vind je er wel een. Echter, als je kijkt naar wat er op het Internet allemaal op dit gebied gepubliceerd wordt, dan zie je toch ook heel prominente mannelijke astrologen. Een van de bekendste was de helaas overleden Jonathan Cainer. Hij schreef dag-, week-, maand- en jaarhoroscopen die wereldwijd in kranten en internationale vrouwen magazines gepubliceerd werden.

Er zullen maar weinig mannen zijn die toegeven dat ze elke dag hun horoscoop lezen, alhoewel ze dat stiekem dat toch wel vaak doen.

Telkens weer vallen mensen bijna van verbazing van hun stoel bij het lezen van hun horoscooprapport. Wat er staat klopt en geeft heel veel duidelijkheid in hoe je de wereld meemaakt en voelt.

zijn horoscopen alleen voor vrouwen
life coach bestelt horoscoop

Ook life coaches bestellen horoscooprapporten...

Ja zelfs life coaches bestellen bij Superhoroscoop.nl horoscopen. Psychologie en astrologie zit meer verweven dan je denkt. Carl Jung, psychiater, psycholoog en grondlegger van de analytische psychologie, bracht de astrologie in de psycho-analyse.

Een aantal life coaches mogen wij dan ook regelmatig terug verwelkomen!

Wat is dat met 1Horoscoop.nl?

Superhoroscoop.nl is indertijd gestart onder de naam 1Horoscoop.nl èn Horoscoopgids.nl. Miljoenen mensen hebben deze websites de afgelopen jaren bezocht.

Beide websites bestaan nog steeds maar zijn inmiddels zwaar verouderd.

1Horoscoop.nl stond jarenlang bovenaan in de zoekresultaten van Google. Echter door de sterke stijging van het gebruik van smartphones veranderde dit en was het tijd voor een nieuwe website, Superhoroscoop.nl.

Een leuk detail is dat deze twee websites jaren Jaap Spiering de eigenaar/bouwer de mogelijkheid gaven om in zowel in Nederland als Australië tegelijk te wonen en te werken. Iets wat vooral in de begintijd, 2005, uniek was.

Jaap bouwer van 1Horoscoop horoscoopgids en Superhoroscoop

Wat is een horoscoop?

Een horoscoop is zoveel meer dan iedere dag drie regeltjes tekst in de krant. Veel meer zelfs.

Een horoscoop die speciaal voor jou gemaakt is geeft informatie over veel aspecten van je leven zoals wie ben je, relaties en seks, je carrière en geldzaken en de toekomst. Een horoscooprapport is een uitgebreide duiding van de invloed van de planeten in ons zonnestelsel op jezelf. Deze duiding wordt verricht aan de hand van een horoscooptekening (radix). Deze is voor elke persoon verschillend is. Zelfs voor een tweeling. De horoscooptekening wordt gemaakt op basis van je geboortedatum, geboorteplaats en je geboortetijd. Je vindt in de horoscooptekening de stand van de planeten voor dat specifieke moment.

Het woord horoscoop is afgeleid van het Griekse “horoskopos”, wat “kijken naar de uren” betekent en “horoskopoi”, “schrijver van het uur”.

En hoe zit het dan met mijn Sterrenbeeld?

De positie van de zon aan de hemel op het moment dat je geboren werd, wordt in de volksmond je Sterrenbeeld genoemd. Een andere benamingen is zonneteken. Er zijn er twaalf en iedere maand rond de 21e komt de zon in een nieuw stuk. Op dat moment, zo wordt gezegd, verandert het sterrenbeeld.

De Chinese Astrologie daarentegen kent aan elk jaar een andere dier toe. Wil je je Chinese horoscoop kunnen lezen, dan moet je weten welk dier belangrijk was in het jaar dat je geboren bent.

Je Sterrenbeeld kan je hier berekenen.

 

Jouw eigen horoscoop.

Wil je ook zo’n Persoonlijke Reading? Je kan bij Superhoroscoop.nl verschillende horoscooprapporten direct online tegen aantrekkelijke prijzen bestellen. Deze worden speciaal voor de klant gemaakt. Superhoroscoop.nl onderscheidt zich met name van andere aanbieders door kwaliteit door diepgang.

Voor uitgebreide informatie en bestellen klik op de button.

En de liefdes (relatie) horoscoop?

Die wordt gemaakt op basis van jouw gegevens gecombineerd met de gegevens van je partner. Op het internet vind je vaak al de combinaties van de sterrenbeelden, zoals hoe een relatie voelt tussen een Ram en een Schorpioen of een Kreeft en een Waterman. Dit geeft al een beetje een idee. Je liefdeshoroscoop brengt ook de informatie in van de andere planeten.

Als je er dieper induikt zie je ook nu weer heel frappante verschijnselen. Zo’n horoscooprapport kan dan ook heel goed de dynamiek van een relatie beschrijven. Leuk om te lezen en vaak ook heel handig om inzicht te krijgen waarom je partner reageert zoals hij of zij reageert.

Ook zo’n rapport kan je bestellen bij Superhoroscoop.nl.