Astro Wijzer

Zon in Stier [ Planeten in de sterrenbeelden ]

De Zon bepaalt je identiteit, je ego en jouw rol in de wereld. De zon vertegenwoordigt je “kern”. Dat wat je echt bent. Je Sterrenbeeld is het teken waarin jouw Zon zich bevindt op het moment dat je geboren wordt.

IDENTITEIT: Het eigen fundament stabiliseren

Zon in Stier – Privé – In wezen streef jij stabiliteit en zekerheid na. Enkele van je grootste beproevingen doen zich dan ook voor, wanneer je waarden veranderen en er tijden van instabiliteit aanbreken. Deze perioden zullen vaak vergezeld gaan van de noodzaak tot het loslaten of opgeven van iets waaraan je buitengemeen gehecht bent. Het is je lot om tot dieper inzicht in de aard van gehechtheid te komen en tegelijkertijd grotere flexibiliteit te ontwikkelen, of je nu iets wint of verliest.

Je relatieleven kan te lijden hebben onder je traagheid ten aanzien van noodzakelijke vernieuwing en verandering. Wanneer je eigenwaarde weerspiegeld wordt door innerlijke waarden die nooit verloren kunnen gaan, word je een pilaar van kracht voor jezelf en anderen. Hoe dan ook bouw je een muur van zekerheid op rond je dierbaren. Wel kun je tamelijk star in je ideeën en principes zijn, terwijl je je zelden laat beïnvloeden. Wanneer degenen in je buurt naar verandering verlangen, kan dat dan ook voor grote frustratie zorgen.

Zon in Stier – Werk – De voorrnaamste thema’s in je leven draaien rond het opbouwen van een sterk gevoel van eigenwaarde. Wat je carrière betreft voel je je het gelukkigst in een vaste baan met een geregeld inkomen. Je allereerste prioriteit gaat uit naar het verwerven van een stabiel zelfbewustzijn en het opbouwen van een stelsel van persoonlijke waarden die de tand des tijds weerstaan. Het zou zich heel goed kunnen manifesteren op een materiële manier; zo ja, dan komt dat toch in de eerste plaats doordat je het vermogen bezit om de materiële dingen van deze wereld zowel te appreciëren en ervan te genieten als ze kundig te beheren.

Je verfijnde gevoel voor kwaliteit zal zich op natuurlijke wijze weerspiegelen in de dingen die je verwerft. Wanneer je op je werk op de goede plaats zit, zullen anderen je beschouwen als iemand op wie ze kunnen vertrouwen en rekenen voor steun. Je bent geduldig en vastberaden en kunt uitstekend je positie consolideren nadat je een doel hebt verwezenlijkt. Je bent zeer goed in staat eenmaal behaalde winst veilig te stellen.

 

Deze beschrijving van Zon in Stier is slechts een heel klein stukje uit de professionele grote horoscopen van meer dan 40 bladzijden dik die je bij Superhoroscoop.nl kan bestellen. De verklaringen in de horoscooprapporten die je bij ons kan bestellen zijn vele, vele malen uitgebreider.