Bel voor een persoonlijk consult

Jaap Spiering. Spiritueel Mentor

Wanneer het overzicht ontbreekt, je tegenwind ervaart, beslissingen moeilijk of niet kunt nemen kan het heel prettig zijn wanneer iemand objectief met je mee “kijkt”, en vooral mee “voelt”. Daarom kun je bij mij terecht met je vragen.

Ik begeleid al jaren (sinds 1999) mensen die in transformatie zijn. Expansie van het bewustzijn en groei van innerlijke kracht.
Het kan daarbij gaan om persoonlijke zaken, relaties maar ook om werk en carrière.

Ook werk ik met directeuren en executives. Veelal als klankbord. Juist omdat zij in een positie zitten waarin zij weinig “tegengas” of eerlijke feedback krijgen.

Ik ben al meer dan 30 jaar ondernemer en gepokt en gemazeld in het zakelijk leven.

Hoe ik werk

De manier waarop ik werk is gebaseerd op een eeuwenoude traditie: die van de stand van planeten en sterren.

Jouw horoscooptekening gebruik ik als basis.

Vandaar uit geef ik je tijdens het gesprek vanuit mijn eigen levenservaring en wijsheid richting en laat ik je zien welke stappen je kunt ondernemen om je leven beter te maken op bovenstaande vlakken.

010520224 002

Ik ben een sterke mentor. Met mijn heldere denken en brede kennis op het gebied van persoonlijkheid, zelfontwikkeling en menselijke kwaliteiten als moed, hoop en liefde, werp ik een direct licht op jouw verborgen krachten. Ik laat je je "pad" zien en Ik moedig je aan om je schaduwzelf -het verborgen, kritische deel van je persoonlijkheid- naar voren te brengen.

Jaap Spiering
Maak je afspraak

In de kalender kan je je afspraak maken.

Ik vraag ook om je geboortetijd, je uur (als je dat weet), datum en geboorteplaats. Hiermee kan ik jouw horoscooptekening maken en dat kan handig zijn bij het gesprek.

Na je reservering

Direct na je reservering krijg je een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail staan ook twee links waarmee je je reservering eventueel kan verplaatsen of opzeggen.

Het telefoonnummer dat je moet bellen staat in de e-mail onder het kopje locatie.

Betaling. Tikkie of iDeal

Je kan kiezen. Tikkie of betaallink van iDeal.

Als dat handig is voor je administratie kan je een betaallink per e-mail ontvangen. Je kan dan met iDeal betalen. Geef dat aan in het boekingsformulier.

Als je een factuur wilt ontvangen vul dan ook de gevraagde gegevens van je bedrijf of organisatie in.

Reviews van LinkedIn
testimonials2
Enkele reviews van LinkedIn

Bianca Moolman